HOW TO SUCCESSFULLY SURVIVE HIGH SCHOOL

The new school year has begun and I can already feel how devastating it’s going to be. Last year in high school is confusing. It is over soon but at the same time, everything seems so pointless. I know what I want to do with my life and what I need for that. I feel reluctant towards the subjects that are not related to my further plans. To be fair, I should be rather happy that I at least have some kind of direction to move towards. Most of my mates have no clue about their future. Therefore I will share my tips with you on how to survive this school year.
  • Set goals. Whatever they’re related to, they’ll help you stay on course and in tough times remind you what’re you trying to achieve.
  • Do something everyday that will get you closer to your goal. I split my goals into smaller parts and spend even a small amount of time every day working on them.
  • Find an activity that you enjoy. School can be crazy at times
  • Leia endale meelistegevus. Kool võib ajada hulluks, kui seda saab liiga palju. Et olla iga päev motiveeritud ärkama ja tegutsema, on hea, kui tead, et pärast kooli saad tegeleda sellega, mida tegelikult teha tahaksid. Hea muusika aitab ka alati meeleolu parandada.
  • Võta aega iseendale. Inimene on sotsiaalne olend, aga oluline on aegajalt olla ka omaette, et jõuda endas selgusele ja jääda kindlaks oma unistustele. Kasvõi kuum dušš või jalutuskäik üksinda võivad anda väga palju energiat ja taastada positiivsuse.
  • Jälgi edukaid inimesi. Ümbritse ennast selliste inimestega, kes toovad Sinus esile parima ja aitavad elus edasi. Minule meeldib väga palju aega ka YouTube‘s või blogimaailmas veeta. Kalyn Nicholson teeb väga motiveerivaid videoid ja igakord, kui tunnen motivatsioonipuudust, võtan lahti tema YT kanali.
  • Julge teha vigu. Kõik ei peagi alati hästi minema. Inimlik on teha vigu ja nendest õppida, sest need õppetunnid kujundavad Sinust selle, kes Sa oled ja aitavad leida õiget rada. Lisaks sellele ei saa kool su enesehinnangut lõhkuda, kui aktsepteerid ennast sellisena nagu oled.
12C girl power

 

xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

elokumel

Leave a Reply

Your email address will not be published.