VIIMANE SUVEPÄEV

Kasutasime Lauraga jällegi ilusa ilma ära veel enne kooli algust, et tema esimese koolipäeva ja minu õhtuse sõbra sünnipäeva outfit üles pildistada. Endal oli sellel aastal üsna veider 1. septembril kooli mitte minna. Nõos algas kooliaasta pühapäeval, 3.septembril. Igatahes jõudsin enne õhtut veel kiirelt Kaubamajast läbi hüpata. Oii, vot see oli hea otsus, sest täiesti juhuslikult leidsin endale Promodist ideaalse punase mantli, millest siin mõnda aega tagasi kirjutasin. Varsti näitan seda kindlasti ka siin 🙂

Sain oma tätoveeringu ka korralikumalt pildile. Olen siiamaani nii palju komplimente selle kohta saanud ja endiselt super õnnelik oma otsusega 🙂


särk Seppälä // seelik Cropp // tagi Reserved // kaelakett Reserved // kell Fossil
xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *