VAJAD PORTREEFOTOSID?

Näitan teile mõnda pilti, mille Marinaga hiljuti tegime. Mõtlesime, et oleks vahva koostööd teha käisime õhtul siinsamas Nõos Veskijärve ääres. Üsna hämar oli juba ja seetõttu ka piltide valgus erinev .. Igatahes, Marina on väga andekas tüdruk, kes põhiliselt tegeleb portreepiltidega. Minu arvates ta fotod tõesti räägivad midagi iga inimese isiksuse kohta, nagu ta ka ise oma veebilehel öelnud on. Uurida saad seda SIIN! Kindlasti soovitan jälgida ka Marina Facebooki lehte SIIN ja Instagrami SIIN 🙂
Tegelikult on sellest õhtust veel häid pilte, näitan neid kunagi hiljem 😉 Nende piltide kohta ütles mu toakaaslane, et meenutan hunti, kas tõesti? 😀 
I’m here to show you a few pictures from a photoshoot with Marina. We thought it would be fun to collaborate, so decided to take our path to Veskijärv. It was getting kind of dark outside as you can see, that’s why the lightng is so different .. Anyways, Marina is such a talented girl especially focused on portraits. I do feel like her photos tell something about the person, she also points that out on her website. Check it out HERE! I also suggest You to keep an eye on her Facebook page HERE and Instagram HERE 🙂 

There’s actually a lot more great photos from the shoot, maybe I’ll show You these later sometime 😉 My roommate told me i look like a she wolf on these pictures, do I? 😀

Look how cool the moon is .. 
photos & edit Marina Kähri
xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

elokumel

Leave a Reply

Your email address will not be published.