MIKS SA PEAKSID KOHVIKUTES KÄIMA?

“Iga päev su elus on eriline sündmus”
Mulle meeldib aeg-ajalt rutiinist välja astuda ning spontaanseid kohvikus käike ette võtta. See on väga lihtne, samas imeline võimalus oma enesetunnet paremaks teha. Täna käisime Lauraga Werneris, kus ikka varemgi käinud oleme. Nende  koogid on lihtsalt võrratud ja imetore on näha, et nii palju inimesi tegelikult kohvikuid külastab. See on kuidagi nii mõnus tunne, kui saad istuda tugitoolis, ümberringi hubane atmosfäär ja inimesed, kes kõik on omas väikses maailmas.
Eelmisel nädalal sattusin juhuslikult ühele väga mõnusale ja minu jaoks meeletult huvitavale üritusele. Nimelt on Tartus üks ebatavaline kohvik Agape, mis on avatud ainult 3 korda nädalas ja korraldab vahvaid koosviibimisi. Seekord käis fotoklubi õhtul jumestaja Lenneli Noobel, kes jagas teadmisi ning demonstreeris oma oskusi fotomeigi tegemiseks. Täiesti tasuta üritus ka – mida veel tahta! Esiteks sain palju kasulikke nippe, mida oma elus hästi ära kasutada saan. Peale selle oli jällegi ääretult mõnus ja inspireeriv olla uues kohas.
Hiljuti käisime ka Eliniga Tartus kohvikus – täpsemalt sellepärast, et meil on kahekesi oma väike ‘raamatuklubi’. Uue aasta üheks eesmärgiks seadsin endale ka 2-3 raamatut ühe kuu jooksul läbi lugeda. Mul on ääretult hea meel, et suutsin oma lugemispisikuga nakatada ka sõbrannat, kellega koos on maruhea loetud raamatutest saadud mõtteid arutada. Ja kohvik tagab jällegi teistmoodi atmosfääri võrreldes ühiselamuga, kus me praegu koos elame. Kohvikusse minnes saab oma igapäevasest elukeskkonnast ning ümbritsevatest inimestest eemale. Paneb mõtlema natuke laiemalt ka ülejäänud maailma peale
Igatahes on minu soe soovitus vahetevahel oma rutiinist välja astuda. Mõnikord on tunne, et rõõm teatud tegevustest on ammendunud – siis on õige aeg võtta oma koolitöö, raamat või hoopis sõbranna ning turgutada ennast mõnusa ampsuga ning leida inspiratsiooni imelistest hetkedest.
xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

elokumel

Leave a Reply

Your email address will not be published.