ILUmess 2018

Eelmine nädal oli crazyyy aktiivne, siiski jõudsin laupäeval ILUmessilt ka läbi hüpata. Jumestaja Anna Saare NYX Masterclass ja Sandra blogist Sandrelle oma Sandrelle Beauty toodetega olid piisavad põhjused, et kodust jalg veel välja pista. Ja oiii ma olen rahul, et läksin. Masterclass oli huvitav ja tore oli Anna endaga ka paar sõna juttu rääkida 🙂 NYXi boksi juures oli muidugi kogu aeg megapalju rahvast, sest messil olid tooted soodsamad kui muidu. Ootan juba huviga oma uue lilla laineri katsetamist 😛

Päris palju oli ka looduskosmeetikafirmasid, mille üle mul on meeletult hea meel. Hea on näha, et ka inimesed huvituvad toodete kvaliteedist ja koostisest ning loodussõbralikumast tarbimisest. Skoorisin endale ka HOIA näoseerumi, mis on nii rikkalik, et hoiab isegi minu ülikuiva naha niisutatuna terve päeva, ausõna!

Meeletult vahva oli ka Sandraga lobiseda ja tema imelisi tooteid uudistada. Tal on vallikus käsitööna valmistatud kehakoorijad, kehasufleed, huulepalsamid ja ka sojavahast küünlad. Tõesti soovitan tema käest endale midagi tellida – ühest korrast proovimisest piisab, et nendesse toodetesse ära armuda! Hinnad on ka ülimõistlikud 😉 Endale soetasin seekord papaia kehasuflee ning vanilje&magusa apelsini lõhnalise küünla. Kirjutan nendest kindlasti veel pikemalt ka 🙂

Fotod: Laura Veel

xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

elokumel

Leave a Reply

Your email address will not be published.