PÄIKE PAITAB PÕSKI

See on uskumatu, kui ilus talv meid veebruaris tabas! See päike ja lumi on koos ikka meeletult imelised. Ütlen ausalt, et isegi nautisin nii krõbedaid külmakraade. See tunne, kui saad külmast tuppa ja kõik liigesed hakkavad üles soojenema – seda pole ammu olnud. Kui mulle kevadel, suvel ja sügisel meeldib rohkem erinevate outfitidega katsetada, siis talvel on põhirõhk sellel, et oleks soe. Mulle ei mahu pähe, kuidas mõned saavad karmide miinuskraadidega ilma mütsi, salli ja kinnasteta käia, eriti veel lahtiste hõlmadega…

Mina olen oma Tom Tailori parkaga üliiirahul – ei kujuta enam ettegi, et peaks nii külma ilmaga jopega käima. Pildid tehtud ILUmessi päeval, kui päike veel siras ja õhk pisut soojem oli, kui eelnevatel päevadel. Igatahes ma südamest loodan, et teie kõigi nädal möödus tegusalt ning lähen ise ka nüüd hea meelega nädalavahetuse režiimile üle 😀

Fotod: Laura Veel

xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *