SANDRELLE BEAUTY OMA TÄIES HEADUSES

Kirjutasin SIIN postituses ILUmessist ning Sandrelle Beauty toodetest, mis endale sealt soetasin. Olen mõlemaid nüüd kasutanud ja saan anda ka pikema hinnangu kui lihtsalt imeline! 😀 Minu aknalauda kaunistab nüüd vanilje & magusa apelsini lõhnaline küünal ning nahka niisutab papaia lõhnaline kehasuflee.

Sandra sojavahast küünlad sisaldavad imepisikesi sädelevaid osakesi, mis on paremini näha siis, kui küünal juba mõnda aega põlenud ning vedelaks muutunud. Sojavahast küünal põleb ka kauem kui parafiinist küünal, seega rohkem silmailu ning mõnusat aroomi pikemaks ajaks. Ja see lõhn, millega tuba täitub, on tõesti lummav! Mina olen suur vanilje austaja ja valisin esimesena selle, kuid valikus on veel vaarikalõhnalised küünlad, mille kindlasti järgmisena ära proovin 😉

Kehasuflee on eriti õhuline kehakreem, mille õhulisus seisneb vahustatud tekstuuris. Kui õhuline tekstuur võib jätta mulje, et ka kreem on kerge, siis tegelikult on hoopis vastupidi! Kasutatud on ainult looduslikke õlisid, mis teevad kreemi nahale kandes eriti rikkalikuks. Minu ülikuiv nahk jalgadel imeb selle niisutuse endale kohe sisse ja päris järgmise õhtuni nahk niisutatuna ei püsi, kuid normaalsele nahale sobib ideaalselt. Lisaks lõhnab terve tuba pärast kreemitamist papaia järele! Õhtul enne magamaminekut kreemitades tundsin lõhna ka veel hommikul ärgates 😀 Ja riietele jääb see ka külge. Igaljuhul naudin iga hetke selle kehasuflee seltsis 🙂

Sandrelle Beauty mõnusaid tooteid saad uudistada ning endalegi tellida SIIT!

xoxo

If you found it educating, inspiring or motivating, you can share it with your friends:

elokumel

Leave a Reply

Your email address will not be published.